Πληροφορίες

Αθλητικός Σύλλογος με άθλημα τον στίβο

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

2 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 1 ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο Α.Ο.ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ


Ο Μάκης Στεργιούλης στην κούρσα των 60μ

2 χρυσά και ένα άργυρο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Ο.Μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στον Σ.Ε.Φ.  το προηγούμενο σαββατοκύριακο.
Μάκης Στεργιούλης χρυσό μετάλλιο

1ος Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΜΕ 6.67 ΣΤΑ 60Μ


Μεγάλο γεγονός για τους ανθρώπους του στίβου που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα είναι η επανεμφάνιση με αξιώσεις του σπρίντερ του Α.Ο.Μεγάρων και κάτοχο 4 πανελληνίων επιδόσεων Εύθυμη Στεργιούλη. Ο αθλητής των Μεγάρων που ταλαιπωρούνταν χρόνια με τραυματισμούς επανήλθε με αξιώσεις και αυτήν την στιγμή κάνοντας το 6.65 βρίσκεται στην 12 θέση του κόσμου στα 60μ. Στα προκριματικά έκανε μια πολύ καλή κούρσα αλλά λόγο μη λειτουργιάς του φώτο φίνις χρονομετρήθηκε με χρονόμετρο χειρός σε 6.5 δευτ. Το βράδυ στον τελικό χρονομετρήθηκε με χρόνο 6.67 κάνοντας αργή εκκίνηση. Στις δηλώσεις του στην ελληνική τηλεόραση ανέφερε << η ταλάντωση του ταρτάν μου στέρησε ένα κάλο ρεκόρ και αυτό διότι χάνω τον ρυθμό μου>> και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Α.Ο.Μ. για τη στήριξη που του παρείχε. Τέτοια επίδοση είχε να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα από το 2006. Ο αθλητής θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό του Γκέτεμποργκ στις αρχές Μάρτιου και θα λάβει μέρος και στους βαλκανικούς αγώνες της Κωνσταντινούπολης που θα γίνουν στις 23 Φεβρουαρίου.
Νίκη Πανέττα Χρυσό μετάλλιο τριπλούν γυναικών

ΝΙΚΗ ΠΑΝΕΤΑ 14.29 ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Με 14.29 στο τριπλούν από την πρώτη της προσπάθεια πήρε την πρώτη θέση και την πρόκριση για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  κλειστού στίβου. Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Φρασουά Ντοφέν δήλωσε ότι δεν θα κάνει άλλον αγώνα μέχρι το Ευρωπαϊκό του Γκέτεμποργκ. Είναι η 6η συνεχόμενη παρουσία της σε μεγάλους αγώνες αφού είχε κατακτήσει την 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό του Ελσίνκι πέρυσι , είχε πρόκριση το 2011 στο πανευρωπαϊκό κλειστού στο Παρίσι στο Παγκόσμιο Ανοιχτού στο Νταεγού στο Παγκόσμιο κλειστού του 2012 στην Κωνσταντινούπολη και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Δηλαδή πάντα συμμετοχές στις μεγάλες διοργανώσεις. Την απονομή στο αγώνισμα του τριπλούν έκανε ο πρόεδρος του Α.Ο.Μεγάρων  και μέλος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Σπύρος Καλοζούμης
Έφη Θεοδώρου (2η αριστερά) στην κούρσα των 60μ εμπόδιων


Η Έφη Θεοδώρου στο βάθρο, αργυρό μετάλλιο

ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤΑ 60 ΕΜΠ ΜΕ 8.74
Αργυρό μετάλλιο πήρε η πρωταθλήτρια του Α.Ο.Μ και κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στις νεανίδες στα 400 εμπ Φρόσω Θεοδώρου στα 60εμπ με 8.74 που είναι η ισοφάριση του ατομικού της ρεκόρ. Σταθερή άξια η Θεοδώρου έκανε ένα πολύ καλό πέρασμα στον κλειστό στίβο.
Κατερίνα Σπανοπούλου


Ελένη Πόλλακ

ΕΚΤΗ Η ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΜΕ 12.46Μ - 3.40 Η ΠΟΛΑΚ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Την έκτη θέση κατέλαβε στην σφαιροβολία η αθλήτρια του Α.Ο.Μ. Κατερίνα Σπανοπουλου με 12.46μ ενώ η Ελένη Πόλακ με 3.40μ στο επί κοντώ ισοφάρισε την ατομική της επίδοση και πήρε την δεκάτη θέση. Η Νικόλ Κυριακόπουλου πήδηξε 4.36 ήρθε τρίτη και λόγω  τραυματισμού με τράβηγμα κατά την διάρκεια άλματος και αποχώρησε χωρίς να ολοκληρώσει τις προσπάθειές της.
ΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΘΕΣΗ Ο ΑΟΜ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ
Την όγδοη θέση κατέλαβε ο Α.Ο.Μεγάρων στις γυναίκες στο κλειστό στίβο φέτος με 19 βαθμούς ενώ πέρυσι είχε πάρει την τρίτη θέση. Δεν έλαβαν μέρος στους αγώνες για διάφορους λόγους η Αθανασία Πέρρα, η Αγνή Δερβένη, ο Κώστας κουλιούρας, η Ελίνα  Μπουτζού, η Έλενα Συρίγου, Και η Ελένη Χύτα.
Μάκης Στεργιούλης

ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΑΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ
Με μικρή ομάδα 12 ατόμων κατεβαίνει η Ελλάδα λόγο κρίσης στους βαλκανικούς κλειστού στίβου στο Σαββάτο 23 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη στο στάδιο ΑΤΑΚΟΪ εκεί που πέρυσι έγινε το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Από τον Α.Ο. Μεγάρων θα συμμετάσχει ο Μάκης Στεργιούλης στα 60μ.

Νίκη Πανέττα

ΠΑΝΕΤΤΑ-ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ
Το επόμενο Σαββατοκύριακο 1-3 Μάρτιου στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας θα συμμετάσχει με 2 αθλητές ο Α.Ο.Μ. Η Νίκη Πανέττα στο τριπλούν και ο Μάκης Στεργιούλης στα 60μ. Η προηγούμενη εμφάνιση του Στεργιούλη ήταν στο παγκόσμιο κλειστού το 2005 στην Μαδρίτη στο ανοιχτό το 2007 στο Πανευρωπαϊκό νέων στο Ντεμπρεσεν ενώ το 2010 είχε συμμετάσχει στο Μπρούνο Τζάουλι στο Μονάχο. Η Πανέττα είναι συνηθισμένη τελευταία στις μεγάλες διοργανώσεις .
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Μεγάρων τους εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Σπύρος Καλοζούμης στην απονομή του τριπλούν γυναικών

ΔΥΟ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.Μ.
Ο πρόεδρος του Α.Ο.Μεγάρων και μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ έκανε 2 απονομές μια το Σαββάτο στην σφαιροβολία  Ανδρών και την Κυριακή στο Τριπλούν Γυναικών όπου πήρε χρυσό μετάλλιο η αθλήτρια του συλλόγου Νίκη Πανεττα.